Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(11869 niezalogowanych)
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
nonia
Skoro piszesz Polska z małej litery ponieważ uważasz że twoja ojczyzna nie zasłużyła na szacunek to dla mnie jesteś kompletnym zerem. To tak jak byś własnej matki nie szanowała.
Dla mnie Polska to świętość.
Jestem dumny z tego że jestem Polakiem!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
jasta102
Tak żeś się przyssał do tych Muzułmańskich fiutów i ich lewej ręki.
A nie wiem czy wiesz że Chińczycy z powodu higieny naśmiewają się z całego świata.
Być może wiesz że papier toaletowy przywędrował do nas z Chin
Ale nie wiem czy wiesz że Chińczykom papier toaletowy służy do osuszenia tyłka po uprzednim jego umyciu po załatwieniu spraw fizjologicznych. A reszta świata rozmazuje sobie stolca papierem toaletowym i myśli że jest ok.-a fuj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a nie wiem czy wiesz, że w kulturze i tradycji chińskiej
nie można powstrzymywać żadnych odruchów organizmu typu pierdzenie, bekanie, mlaskanie itp
i jeszcze kilka lat temu to musieli przejść obowiązkowy kurs przed dostaniem paszportu
aby swojej tradycji nie rozpowszechniali po świecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Dopóki populacja muzułmanów pozostaje w okolicach 1%, są oni postrzegani jako miłująca pokój mniejszość. W artykułach prasowych, filmach podkreślana jest ich barwna odmienność: W zakresie 2% do 3% muzułmanie zaczynają odróżniać się od innych mniejszości. Zaczynają być widoczni jako członkowie gangów ulicznych i w więzieniach. Pojawiają się pierwsze symptomy nadużywania środków z pomocy społecznej.

Powyżej 5% zaczyna być zauważalny silny (nieproporcjonalny do ich liczebności) wpływ na społeczeństwo. Naciskają na wprowadzenie żywności halal (czystego wg. islamskich standardów), dzięki czemu wymuszają pojawienie się dużej liczby miejsc pracy dla muzułmanów. Pojawia się seria żądań do sieci handlowych o wprowadzenie tej żywności na rynek, często wzmocniona groźbami.

Powyżej 10% rząd państwa zmuszany jest do uznania ich prawa do sadów Szariat czyli wg. prawa islamskiego. Docelowo Islam dąży do tego, aby cały świat był sadzony wg. prawa Szariat. Wyraźny wzrost bezprawia, pojawiają się muzułmańskie getta, gdzie nawet uzbrojone patrole policji boją się zapuszczać. Rząd zaczyna tracić kontrolę nad sytuacja. Jakikolwiek pretekst może doprowadzić do rozruchów, palenia samochodów i napaści na nie-muzułmanów.

Powyżej 20% zaczynają się demonstracje siły, podpalenia szkol, szpitali, samochodów, synagog i kościołów. Większość osadzonych w więzieniach to muzułmanie. Dotychczas sporadyczne grupy para-militarne dżihadystów zaczynają działać w świetle dnia, często wypierając na terenach zamieszkania muzułmanów lokalne siły porządkowe.

Powyżej 40% można się spodziewać regularnych masakr i ataków terrorystycznych. Organizacje para-militarne rządzą niektórymi terenami wg. własnego widzimisię. Trwają także uprowadzenia niewiernych kobiet, g***ty oraz utajone jeszcze niewolnictwo.

Powyżej 60% następują niczym nie ograniczane prześladowania niewiernych, sporadyczne masowe mordy, wprowadza się prawo Szariat w skali całego kraju. Niewierni są zmuszani do płacenia podatku "za ochronę" tzw. Jizja, często rekwirowany jest ich majątek. Masowy exodus niemuzułmanów z kraju.

Powyżej 80% pojawiają się czystki i mordy kierowane z poziomu państwowego.

W pobliżu 100% następuje tzw. muzułmański Pokój (stad Islam jest znany jako "Religia Pokoju" czyli "Dar-es-Salaam", co znaczy "Islamski Dom Pokoju". Wg. wojennej doktryny islamu powinien być wtedy pokój, gdyż wszyscy są już muzułmanami i nie ma powodów do walki. Oczywiście tak się nie dzieje, muzułmanie zaczynają mordować siebie nawzajem z różnych powodów. "Zanim miałem 9 lat, nauczyłem się podstawowego kanonu życia Araba. Ja przeciwko mojemu bratu; ja i mój brat przeciwko naszemu ojcu; moja rodzina przeciwko naszym kuzynom i klanowi; klan przeciwko plemieniu; plemię przeciwko światu, i wszyscy spośród nas przeciwko niewiernym. Leon Uris, The Haj"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
a nie wiem czy wiesz, że w kulturze i tradycji chińskiej
nie można powstrzymywać żadnych odruchów organizmu typu pierdzenie, bekanie, mlaskanie itp
i jeszcze kilka lat temu to musieli przejść obowiązkowy kurs przed dostaniem paszportu
aby swojej tradycji nie rozpowszechniali po świecie

A to tak jak Norwedzy

Co kraj to obyczaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
PACIFIC napisał:
SEBASTIAN napisał
Mowisz mniej wiecej : ..."Jestem osoba tolerancyjna ale w wez mi tu nie pierdol..."

Możesz mi zdefiniować co według ciebie znaczy tolerancja.

Bo według mnie jestem osobą tolerancyjną.
Ale czy mogę tolerować coś z czym się nie zgadzam.
Czy tolerancja ma się przejawiać tym że zgadzam się na wszystko.
-Czy mogę się zgadać na to że mam płacić podatki na zapomogi dla Muślinów.
-To że się tu panoszą.
- Że w kraju Chrześcijańskim krzyż na szyi prezenterki NRK ich obraża itd. itp.
-Że w krajach Chrześcijańskich próbują wprowadzać prawo Szariatu.
NIE nie zgadzam się z tym, nie będę tego tolerował.
Norwedzy jak tak dalej będzie to z powodu Muzułmanów któregoś dnia obudzą się z ręką w nocniku.
Pracuję i mieszkam w Norwegii więc chciał bym aby w tym kraju działo się jak najlepiej.
Czy toleruję Islam i Muzułmanów tak owszem. Ale tylko wtedy gdy nie będą próbowali praw Szariatu wprowadzać w krajach Chrześcijańskich i przestaną pasożytować na tych krajach.
A jeśli nie chcą się dostosować to dla własnego dobra niech wracają do siebie i niech tam żyją według własnych praw.

No wlasnie udowodniles ze nie jestes osoba tolerancyjna!!!
Byc osoba tolerancyjna to znaczy szanowac kogos mimo tego ze sie z ta osoba nie zgadzasz
Zatem nie mozesz byc osoba tolerancyjna jesli mowisz ze sie z czyms nie zgadzasz i nie bedziesz
tego tolerowal,

Poza tym osobiscie prywatnie uwazam ze przesadzasz z patriotyzmem norweskim. Chcialbys dla tego kraju jak najlepiej kiedy kraj i tak traktuje Cie na rowni z zaylantami albo i nawet ponizej.
To jest sprawa polityczna, nie rozwiaze jej polski pracownik milosnik tego kraju
Dlatego cale te dyskusje rodakow tutaj uwazam za odpychanie sie i wyrzucanie frustracji, ktore do niczego nie prowadza.
Ja nie zgadzam sie z tym co tutaj piszecie na forum ale toleruje was jako uzytkownikow tego forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
PACIFIC napisał:
SEBASTIAN napisał
Mowisz mniej wiecej : ..."Jestem osoba tolerancyjna ale w wez mi tu nie pierdol..."

Możesz mi zdefiniować co według ciebie znaczy tolerancja.

Bo według mnie jestem osobą tolerancyjną.
Ale czy mogę tolerować coś z czym się nie zgadzam.
Czy tolerancja ma się przejawiać tym że zgadzam się na wszystko.
-Czy mogę się zgadać na to że mam płacić podatki na zapomogi dla Muślinów.
-To że się tu panoszą.
- Że w kraju Chrześcijańskim krzyż na szyi prezenterki NRK ich obraża itd. itp.
-Że w krajach Chrześcijańskich próbują wprowadzać prawo Szariatu.
NIE nie zgadzam się z tym, nie będę tego tolerował.
Norwedzy jak tak dalej będzie to z powodu Muzułmanów któregoś dnia obudzą się z ręką w nocniku.
Pracuję i mieszkam w Norwegii więc chciał bym aby w tym kraju działo się jak najlepiej.
Czy toleruję Islam i Muzułmanów tak owszem. Ale tylko wtedy gdy nie będą próbowali praw Szariatu wprowadzać w krajach Chrześcijańskich i przestaną pasożytować na tych krajach.
A jeśli nie chcą się dostosować to dla własnego dobra niech wracają do siebie i niech tam żyją według własnych praw.

Przepraszam ...ale gdzie ja tak napisałem...???????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
patim
Za ten cytat nasz u mnie wirtualną flaszkę.
Ale co z tego jak do wielu zadufanych bufonów w źle pojętej tolerancji nic nie pojmuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
To napisaleś
SEBASTIAN napisał
a poniżej jest moja wypowiedź komentarz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
PACIFIC napisał:
To napisaleś
SEBASTIAN napisał
a poniżej jest moja wypowiedź komentarz

To ja to pisalem !!

Mozesz zdefiniowac tolerancje wedlug Ciebie???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok